LEVERTERMIJN 5-9 WERKDAGEN • GRATIS VERZENDING NL & BE LEVERTERMIJN 5-9 WERKDAGEN • GRATIS VERZENDING NL & BE

Nieuws

Stofjes keuzestress!

Je staat op het punt een ballenbad te kopen maar je hebt geen idee welke stof je moet kiezen? Hieronder een handig overzichtje....

Je kan kiezen tussen jersey, soft velvet, velvet, teddy & rib velvet sof.

Wat is jersey stof? Jersey is geen echte stofsoort, maar een verzamelnaam voor een groep stoffen met een bepaalde breibinding. Jersey past vanwege de rekbaarheid iets makkelijker om diverse formaten.

Beschikbaar in de kleuren: graphite, grey, light grey, mint, pink & marble.

Wat is soft velvet stof? Soft velvet is gemaakt van katoen, mat van uitstraling en zacht. Een heel populair stofje, daarom is er hier ook heel veel kleur keuze in.

Beschikbaar in de kleuren: emerald, light grey, caramel, pistache, rust, raspberry pink, light pink, beige & dark beige.

Wat is velvet stof? Velvet stof is een zachte en rijke stof dat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Velvet is gladder dan soft velvet en heeft meer glans. Het is ook wel bekend onder de naam velours of fluweel stof.

Beschikbaar in de kleuren: lila, gold & grey.

Wat is teddy stof? Teddy stof is een zachte en geborgen stof dat wordt gemaakt van katoen gecombineerd met polyester en acryl.

Enkel beschikbaar in ecru.

Wat is rib velvet stof? Ribstof, ook wel corduroy of ribfluweel genoemd, is een stof met zachte ribbels in de lengterichting van de stof. De stof wordt vaak gemaakt synthetische vezels, zoals polyester, katoen en polyacryl. Ribstof heeft een zeer goede en sterke kwaliteit.

Beschikbaar in de kleuren: beige, sand & grey.